Since 2006

Since 2006
Since 2006

07/03/22

Pride & Honor (Hellas)



τραγούδι δείγμα: Skinhead

Ποια τα μέλη σας και οι ηλικίες σας; Έχει παίξει κάποιος από εσάς σε κάποιο άλλο συγκρότημα κατά το παρελθόν; Τι αντιπροσωπεύει για εσάς το όνομα σας και πως αυτό σας ήρθε;

Τα μέλη της μπάντας είναι Κώστας: τύμπανα, Γιώργος: μπάσο, Μιχάλης: κιθάρα, Γιάννης: κιθάρα και φωνή. Οι ηλικίες είναι με την σειρά που προανέφερα παραπάνω 32. 39, 40, 35. Το όνομα αντιπροσωπεύει αυτό που νιώθουμε για την πατρίδα και για τους ήρωες εντός και εκτός πατρίδας.

Με ποια σκέψη και ποια αιτία σχηματίσατε το συγκρότημα; Ποιο το μουσικό σας στυλ και ποιες οι μουσικές σας επιρροές; Αγαπημένες μπάντες εντός και εκτός σκηνής;

Σχηματίστηκε με την σκέψη και την αιτία του να πούμε αυτά που νιώθουμε. Το μουσικό μας στυλ μας θα λέγαμε ότι είναι με απλά λόγια skinhead R.A.C. Οι μουσικές μας επιρροές θα έλεγα είναι αρκετές αν και προσπαθήσαμε στα κομμάτια μας να μην μας επηρεάσουν. Αγαπημένες μπάντες σχεδόν όλες οι ελληνικές και εκτός No Remorse, Hassgesang, Kampfzone και πολλές άλλες.

Πόσα τραγούδια έχετε μέχρι τώρα και μιλήστε μας για την θεματολογία του καθενός από αυτά. Ετοιμάζετε κάποια κυκλοφορία;

Έχουμε 5 κομμάτια όσο αφορά την θεματολογία να μου επιτρέψεις να μην πω, να βγεί με το καλό και να το ακούσετε. Ναι, ετοιμάζουμε κάποια κυκλοφορία, είμαστε στο τελικό στάδιο, θα βγεί σύντομα.

Ποια η ιδεολογία σας; Ακολουθείτε κάποιο τρόπο ζωής και κάποια υποκουλτούρα όπως το skinhead;

Η ιδεολογία μας είναι ο εθνικοσοσιαλισμός, είμαστε όλοι skinheads εκτός του ντράμερ που είναι μαλλιάς. Ο τρόπος ζωής μας προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν κοντά στην υποκουλτούρα αυτή.

Η γνώμη σας για την R.A.C σκηνή παγκοσμίως; Ποια χώρα προτιμάτε στη μουσική; Η γνώμη σας για τα Ελληνικά συγκροτήματα από το παρελθόν και το παρών;

Η R.A.C σκηνή παγκοσμίως θα έλεγα ότι πάει καλά, οι χώρες που προτιμούμε στην μουσική είναι Γερμανία, Τσεχία, Ισπανία, Ρωσία, κλπ. Η γνώμη μας για τα Ελληνικά συγκροτήματα είναι ότι στο παρελθόν ήταν κάπως καλά, σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά συγκροτήματα και το κίνημα είναι ανύπαρκτο.

Σχέδια για συναυλίες;

Σχέδια για συναυλίες είναι ακόμα μακριά ακόμα δεν βγάλαμε το cd, για Ελλάδα δύσκολο το βλέπω, δεν υπάρχει κίνηση, η κατάσταση είναι χάλια και φταίμε όλοι μας για αυτό.

Πως αντιμετωπίζετε την covid κατάσταση και τα σχόλια σας επί της κατάστασης;

Προσπαθούμε να παίρνουμε κάποια μέτρα αν και δεν το πιστεύουμε πολύ, αλλά δεν είναι τίποτα για αυτούς να σε στείλουν. Χωρίς ιό δεν υπάρχει εμβόλιο και χωρίς εμβόλιο δεν υπάρχουν φράγκα, πλουτίζουν από τον θάνατο.

Ακολουθείτε κάποιο κίνημα ή κόμμα; Τι ιστοσελίδες και έντυπο τύπο εναλλακτικής ενημέρωσης παρακολουθείτε;

Δεν ακολουθούμε τίποτα. Ιστοσελίδες και έντυπο τύπο εναλλακτικής ενημέρωσης, παρακολουθούμε διάφορα.

Αγαπημένοι συγγραφείς, πολιτικοί, φιλόσοφοι και μαχητές από ολόκλητη την ιστορία; Ποιά βιβλία εκτιμάτε;

Σε αυτή την ερώτηση να μου επιτρέψεις να σου πω ότι δεν είμαστε και τόσο του βιβλίου. Το ‘Ο Αγών Μου’ και την ‘Δίκη Της Νυρεμβέργης’. Από μαχητές Rudolf Hess κλπ.

Τι θέλετε να αλλάξει στο μέλλον τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη; Ποια η άποψη σας για την κοινωνική και πολιτισμική κατρακύλα σε όλα τα επίπεδα;

Στην χώρα μας πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα τα οποία δεν θα αλλάξουν ποτέ, όσο για την Ευρώπη είναι ένα μπουρδέλο. Η άποψη μας για την κοινωνική και πολιτισμική κατρακύλα δεν μας παραξενεύει και θα γίνει και χειρότερα με τους ανθέλληνες που κυβερνούν.

Τελευταία λόγια δικά σας. Αν έχετε κάποιο υλικό παρουσιάστε το.

Πρέπει να αναδιοργανωθούμε, υπάρχει αρκετός κόσμος αλλά για τον άλφα ή βήτα λόγο ξύνουν τα αρχίδια τους.